Post by esjouwabali on Feb 19, 2022 13:48:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi neierobežotu punktu skaitu ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
Navigācijas izvēlnes ir nedaudz apgrūtinošas. Trūkst informācijas par spēles mehāniku. Grafika ir mīļa.
Es to paskaidrošu vēlreiz. Esmu šajā spēlē piedalījies 2 gadus, un neviens izstrādātājs nenāca klajā ar slaidu pogu, kad mums ir jāizmanto paātrinātāji. Ej: Notiek lietošanas droseļvārsta pasākums, un mums ir 5000 1 minūtes droseles. Vai vēlaties, lai mēs nospiežam tālruņa ekrānu 5000 reižu? Lūdzu, pieņemiet to! Tas ir būtisks atjauninājums, nevis efekti, kas tikai padara spēli smagāku. Lūdzu, atbildiet man saprātīgi, nevis kopējiet un ielīmējiet atbildi. Paldies.
Rise of Empires: Hielo y Fuego Estrategia sdo
Uz priekšu 😜
Ļoti interanta spēle
Laba spēle
Labi, lūdzu, beidziet ar šo atkritumu saistīt Facebook punktus Es ienīstu Facebook, man katru dienu tiek atgādināts Facebook spēlē, kāpēc? Es ieliku spēlē naudu, esmu tik tuvu, lai izstātos, lūdzu, izdzēsiet šo funkciju... Pēc tam, kad būsit no tās atbrīvos, novērtēšu vēlreiz ar 5 zvaigznēm vai ar mieru izdzēsīšu spēli... paldies, ka klausījāties
Jautra spēle, taču ļoti laikietilpīga, lai kaut ko paveiktu
Bubble Shooter Priložnostne sgca
Jautra spēle pirmajai daļai, bet spēles gaitā citi spēlētāji un alianses pārāk daudz nosaka, kā jums jāspēlē
Rise of Empires: Ice and Fire સ્ટ્રેટેજી eqn
Noplēst.
Pagaidām labi. Tāpat kā lielākā daļa, noteikti ir jāmaksā, lai uzvarētu. Jautra spēle tomēr.
Rise of Empires: Ice and Fire Strategické xyb
Spēle līdz šim bija patiešām jautra, taču tā ir patiešām negodīga spēle. Lietotājs mūs iznīcinās un aplaupīs ļoti dažādos līmeņos, un mēs nevaram viņiem cīnīties.
Godīgi sakot, nav slikti, ne P2W, tas ir tāpat kā tās reklāmas, kuras jūs redzat, bet šoreiz tā nemelo, šī spēle ir diezgan gudra, angļu valoda ir nedaudz meh, bet citādi tā manā grāmatā ir A.
Es spēlēju kopš 2019. gada (oktobra), vienkārši nevaru atmest.... lol. Bet es piešķīru 4 zvaigznes, jo sezonas varoņu iegūšana ir pārāk nejauša. Piem. Persona, kurai ir 400 biļetes, var uzņemt 2 jaunus varoņus, savukārt 1500 biļetes nevar iegūt pat 2 jaunos varoņus. Tas ir patiešām slikti. Un atkal, pēc tam, kad ROC & Eden ir pavadīts tik daudz laika un pūļu, tā atlīdzība vienmēr ir nežēlīga... es domāju, balvas nekad nesniedz to, ko mēs vēlamies visvairāk. Tas patiešām rada vilšanos. Citādi šī ir laba stratēģijas spēle un es joprojām spēlēju😁.
Laba apmācība, lai sāktu. Laiks rādīs, vai tā patiešām nav spēle, kuras panākumiem ir nepieciešami pirkumi
[NEW REVIEW, 01041, Av11, A505U1] spēle ir portreta skats, nevis ainavas skats, un ikviens saņem pūķi. Ko darīt, ja es gribu būt vikings, kas ienīst pūķus un mīl bruņurupučus? Ko darīt, ja es gribu būt no Romas impērijas un gribu karavīrus ar gariem vairogiem? Tāpēc tā ir jautra, taču tā nav īsti RTS spēle. Tajā tiešām nav stratēģijas. Ir ļoti maz spēļu, kas faktiski var konkurēt ar tādām spēlēm kā Minecraft, "CombatMagic", "Warbands Bushido", kuras šīs spēles ir topu augšgalā...
Nav slikta spēle, kas sākas nedaudz lēni, bet kļūst labāka
Šī ir jautra spēle, kas prasa laiku un kļūst par dzīvu stilu, taču tā nav bezmaksas.
daudz krāsu, daudz satura, bet daudz bez reāla lietojuma. dažas ēkas ir tikai tāpēc, lai tās tur atrastos bez mērķa. vai dažādas ēkas kalpo tieši vienam un tam pašam mērķim, un to vienīgā atšķirība ir cita īpašuma pulēšana. resursu sistēma šķiet, ka tā neievēro nevienu noteikumu. nepieciešamo resursu līmenis lineāri palielinās līdz noteiktam punktam, kad resursu prasības pēkšņi palielinās vismaz par 200%. Nav tik slikti, ja palielinās arī resursu ieguvumi. Bet tie turpina palielināties lineāri. Resursu savākšanai nepieciešamais laiks ir nesamērīgs, un to peļņa ir niecīga. Savukārt karavīru slodze kāda smieklīga iemesla dēļ palielinās vismaz par 260%. Nav brīnums, ka visi bēg un sagrauj vājos, jo tas ir vispārzināms, ka viņiem ir resursi, jo viņi vēlas augt. Patiešām, ir jāņem vērā vairāk faktu, taču katrs no tiem ir tikai acīmredzamākais. Vienkārši sakot, nelīdzsvarotība starp uzbrukumu un aizsardzību ir biedējoša. bet šeit nepietiek vietas, lai iedziļināties detaļās. Tikai ātrs piemērs. Ar 22. līmeņa pili ir pilnīgi pietiekami, lai savā armijā ieliktu lvl 1 karavīrus ar labu varoni (šajā gadījumā 35-45) un jūs saspridzināt 18-20 līmeņa pilis gabalos ar K/D 1:13. Un pēc tam jūs tiksiet daudzkārt sodīts - resursu zudums - karaspēka zaudējums - resursu zudums karaspēka dziedināšanas dēļ - negatīvs autobuss, jo karaspēks atrodas slimnīcā. FAQ ir tikai joks. svarīgi jautājumi pat neietilpst tajā, un tam, kas ir iekļuvis, nav nekādas vērtības vai tas rada papildu jautājumus. Palīdzība pat nav pelnījusi nosaukumu! Puse noved strupceļā, bet pārējā ir nederīga informācija ... tā turpinās un turpinās un turpinās. Galu galā, pat ja jūs to atkārtojat tūkstoš reižu, paziņojums "...mūsu spēle ir godīga katram spēlētājam..." nebūs patiesība.
Spēle ir jautra, taču neļaujiet sevi apmānīt, tā ir maksa par uzvaru. Spēlē dominēs lieli tērētāji. Jā, jūs varat to darīt bez maksas, netērējot naudu, bet par pārējo jums būs patīkami mainīties. Spēles atslēga ir oranžie varoņi, kas tiek iegūti ar biļetēm. Tiem, kas atbloķē VIP veikalu [99 ASV dolāri], ir milzīgas priekšrocības darbā iekārtošanas biļešu iegūšanā. Es biju štatā 186, un mums bija noziedzīga alianse [RON], kas nekad neievēroja noteikumus un pastāvīgi veica kratīšanu štatu pilīs. Lai jūsu pils būtu drošībā, jums bija pastāvīgi jāaizsargā vairogs. Viena kļūda, atstājot savu pili uz stundu neaizsargātu, man izmaksāja pusi no mana jaudas līmeņa un zaudēja miljoniem karaspēka. Nespēja atbrīvoties no noteikumu pārkāpējiem ir satraucoša un iemesls, kāpēc es pametu spēli. Kam vajadzīgas sirdssāpes. Un, ja vēlaties būt labs, jums pastāvīgi jābūt spēlē. Mans padoms: ja neesat smags pastāvīgs spēlētājs, turieties malā. Ja jums ir dziļas kabatas un jums nav nekas pretī dzīvot spēlē, izklaidējieties. Es aizmirsu piebilst, ja jūs nonākat štatā, kurā ir idioti, ir iespējas pārcelties uz citu valsti [ko sauc par imigrāciju], bet tas jums maksā naudu, un jo augstāks jūsu pils līmenis, jo vairāk tas maksās. Kad esat pils 25 [augstākajā] līmenī, tas kļūst ļoti dārgs. Tāpēc dažām pilīm būs nepieciešamas vairākas imigrācijas biļetes, un jūs varat iegādāties tikai 1 mēnesī, tāpēc dažos gadījumos jums var nākties gaidīt vairākus mēnešus, pirms varēsit pārvietoties.
Man rodas problēmas katru reizi, kad mēģinu pieteikties, lai spēlētu ... un katru nedēļu vismaz vienu reizi, man ir jāizdzēš spēle un tā jāinstalē no jauna 🙃 Jo man ir problēmas to atvērt !@!@ @!@
Mana spēle avarēja jaunā atjauninājuma dēļ, lūdzu, palīdziet hpw atgriezties pie vecā atjauninājuma
Pārāk sarežģītas darbības, lai saņemtu palīdzību problēmu novēršanā, tērzēšana nedarbojas, tika samaksāts par iemiesojumu, pēc tam tika paziņots, ka viņi zina, ka tas nedarbojas. Paiet vairākas dienas, līdz viņi jums atbildēs ar izmēģināmo lietu sarakstu, ja jums ir jautājumi par sarakstā iekļautajām lietām, jums ir jāsāk no jauna, aizpildot veidlapas un gaidot. Problēmas, ko esmu radījis?
Ir pagājušas 10 dienas, kopš spēle atsakās darboties, tā ir tikai melns, neparasts ekrāns
RoE ir lieliska spēle, kad apgūstat spēli un pārāk sarežģītu lietotāja interfeisu. Es ievēroju, ka daži cilvēki sūdzas par to, ka viņi nesaņem lietas, ko viņi iegādājas spēlē. Man nebija šīs pieredzes. Ja jūs pērkat 1000 dārgakmeņus, tie parādās nekavējoties, tomēr daži kolektīvi priekšmeti, piemēram, Gem 500 x4, tiks parādīti īpašā resursu cilnē, kuru jauniem spēlētājiem ir grūti atrast. Tie netiks pievienoti jūsu krājumiem, kamēr tos neizmantosiet, piemēram, zelta vai zāģmateriālu pakas. Citādi tā ir gandrīz ideāla spēle.
Sākumā mazliet mulsinoši... Cerams, ka ar laiku kļūs labāk!... Runājošie personāži man tik ļoti nepatīk, arī es gribētu, lai varētu spēlēt ainavas režīmā. Bet kopumā laba grafika
Pagaidām šķiet patiešām laba spēle. Neliels atgādinājums par Rise of Empires, kas toreiz bija datorā
Paredzēts lieliem tērētājiem.
Es vairs nevaru atjaunināt šo spēli, jo planšetdatorā vairs nav vietas 😞 Viss, ko varu izdzēst, ir pazudis, jūsu spēle aizņem pārāk daudz vietas!
Sarežģīti un ar augstu mācīšanās līkni, bet tas ir spēles skaistums. Ir dažas grūtības pārsūtīt spēli no tālruņa uz datoru, nesākot visu spēli no sākuma. EDIT: 10. līmenī spēle ir kļuvusi vairāk nekā nedaudz kairinoša. Šajā spēles brīdī jūs kļūstat par ēsmu citu spēlētāju neprātā gan no jūsu apgabala, gan jebkurām blakus esošajām teritorijām. Nav tik jautri, vienkārši atgriežoties spēlē, lai atrastu savu pilsētu un visi tavi cilvēki ir iznīcināti.
Uu
Sākumā ir jāsasmalcina, jo, tāpat kā lielākā daļa dīkstāves spēļu, tā ir laikietilpīga, taču kopumā tā ir pienācīga spēle, ja vēlaties zaudēt laiku steidzamās aprūpes vai dmv uzgaidāmajā telpā.
Tipiska būvniecības spēle. Viegli spēlēt un patīkami.
Šķiet, ka es nevaru jums atbildēt, klientu apkalpošanas dienests nekad neatbild un, kad viņi to dara, ir automātiska atbilde, šķiet, ka ir kļuvis garlaicīgs, jo Ēdenes laikā jūs varat uzlādēt savus vairogus, bet ke jūs varat aizsargāt trīs dienas, šeit notiek tirdzniecība. punkti sanāk, tiešām garlaicīgi jo vecāks štats jo vairāk pārvēršas par farmvilu,!! Un nauda ir pārsteidzoša, lai maksātu, lai spēlētu, un arvien vairāk dalībnieku no štata izstājas vai atdod savas pilis, jo viņi lejupielādē Farmville.
Tā ir godīga spēle, taču būs grūti, ja vecākais spēlētājs izturēsies rupji pret jauno spēlētāju. Spēle ir viegla, mazāk prasīga un tomēr daudz jāatklāj. Jaunam spēlētājam, kas jaunāks par 10. līmeni, ir ieteicams izmantot vairāk bezmaksas vairogu. , un lētāks paātrināts pirkums varētu būt labākam godīgam uzbrukumam un aizsardzībai.
Patiesi izbaudi spēli līdz šim. Tas man atgādina impēriju vecumu, bet es šeit nevarēju izmantot krāpšanos..lol
Jautra spēle, labāk pievienojoties aliansēm, jo tās palīdz ātrāk virzīties uz priekšu un rada komandas darbu un mērķus visiem spēlētājiem. Kopumā 4-5 zvaigznes
Ļoti laba.👌!
Līdz šim viss ir labi, esmu milzīgs AoE fans, un tas ir diezgan tuvu. Es tikai tikko sāku (piemēram, dienu), un es neesmu bijis spiests neko pirkt. Es tam došu nedēļu, pēc tam atjaunināšu savu pārskatu.